Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Mnohým se může zdát, že naše realitní kancelář je velmi mladá a proto nemůže mít tolik zkušeností jako realitní kanceláře, které jsou na našem trhu déle. Opak je pravdou.

Realitní činnosti a poradenstvím v oblasti jejich financování či právním záležitostem v této oblasti se aktivně věnujeme již od roku 2007 a do dnešního dne máme za sebou řadu spokojených klientů, kterým jsme pomohli nejen ke splnění jejich snů o vlastním bydlení, ale úspěšně jsme jim pomohli vyřešit i situace, kdy oni sami byli ve finanční tísni a jejich nemovitosti byly zadlužené. Vzhledem k tomu, že se na realitním i finančním trhu pohybuje mnoho tzv. "realitních makléřů" a tzv. "finančních poradců" je pro nás obrovskou výzvou a zároveň radostí poskytovat klientovi maximální servis a to nejen při samotném prodeji.

Je to dáno tím, že již mnoho let spolupracujeme s finančními institucemi a společně s klientem vybíráme nejen jeho novou nemovitost ale i způsob, jakým bude nemovitost financovat. Je velmi důležité aby jsme společně naplánovali i dlouhodobé dorovnání rodinného rozpočtu pro případ, že se klientovi stane například úraz a bude v dlouhodobém domácím či nemocničním léčení. Jedině tak docílíme toho, že bude klient schopen splácet své závazky za svůj byt či dům.

Naši klienti za námi přicházejí s určitou vizí o svém novém bydlení a často mají již nemovitost vybránu například u konkurenční realitní kanceláře. Naší společnou prací je abychom jimi vybranou nemovitost kompletně prověřili a v případě, že je s nemovitostí vše v pořádku, doprovázíme je na prohlídku. V případě jejich rozhodnutí o koupi, začínáme pracovat na smluvních dokumentech ve spolupráci s uznávanými advokátními kancelářemi.

Ve většině případů jde realitnímu makléři o rychlý prodej a hned klientovi doporučí nejlepší způsob financování. V našem případě je to o tom, že společně s klientem hledáme způsob financování, který bude klientovi nejlépe vyhovovat.

Realitní trh je dnes přesycen nemovitostmi, které klienti nebyli schopni splácet a jsou nuceni je prodat, aby se úplně nebo alespoň částečně zbavili svých závazků. Možná se stačí zamyslet nad tím, zda byla zvolena správná varianta financování a zda finanční poradce dobře odvedl svou práci. Často se stává, že právě finanční poradce se podepsal na skutečnosti, že klient je nucen svou nemovitost prodat.

Na naši realitní kancelář se můžete obrátit nejen s prodejem či koupí nemovitosti ale i s požadavkem o optimalizaci svých měsíčních výdajů, V dnešní době se tomu říká "konsolidace úvěrů". Majitel společnosti se této problematice úspěšně věnuje již od r. 2003 a do dnešního dne se na něj obrací nejen jeho dávní klienti, ale také ti, kteří na něj dostali doporučení od svých známých.

Dále je už jen na vás, zda využijete služeb naší realitní kanceláře a služeb našich zkušených a opravdových finančních poradců.

Alenius building Jiná cesta ke stejnému cíli.

číslo účtu

266094454/0300

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Pozemky
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci